Вести од светот

Уапсен нов осомничен за убиството на бугарската новинарка Маринова.

Гледачи: 3

Дата: 10-Окт-2018

Време траење: 00:01:37

Категории: СВЕТ

Марина Ристова
Уапсен нов осомничен за убиството на бугарската новинарка Маринова. Загинати и повредени при експлозија во рафинерија во БиХ. Дина Пауел на местото на Ники Хејли во ОН. Жртви во поројните дождови на островот Мајорка...