Музиката и убавината на животот

Оперска пејачка, интерпретатор на народни песни за душа, вљубеник во уметноста и во природата, дама која секогаш ве пречекува со насмевка- Серафина Фантаузо. Прекрасно е чувството да се биде во нејзино друштво.

Гледачи: 33

Дата: 9-Окт-2018

Време траење: 00:19:47

Категории: МАКЕДОНСКИ ВРЕДНОСТИ

Оперска пејачка, интерпретатор на народни песни за душа, вљубеник во уметноста и во природата, дама која секогаш ве пречекува со насмевка- Серафина Фантаузо. Прекрасно е чувството да се биде во нејзино друштво.