Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Литературата во мене

За новите книги, за творештвото, за дејствувањата во повеќе гранки на уметноста, за новите планови... со поетот Филип Димкоски.

Гледачи: 26

Дата: 9-Окт-2018

Време траење: 00:18:02

Категории: МАКЕДОНСКИ ВРЕДНОСТИ

За новите книги, за творештвото, за дејствувањата во повеќе гранки на уметноста, за новите планови... со поетот Филип Димкоски.