Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Музиката и јас

Нов музички идол, интерпретаторка пред која е иднината, Мартина Митревска.

Гледачи: 102

Дата: 28-Септ-2018

Време траење: 00:16:42

Категории: МАКЕДОНСКИ ВРЕДНОСТИ

Нов музички идол, интерпретаторка пред која е иднината, Мартина Митревска. Зад неа се настапи на Макфест и на Езерски бисери и бројни, други настапи.