Нова, љубовна...

По Скопје, Куманово. Ресен и Битола ја впишуваме на картата градови, каде што сме снимиле љубовна приказна за оваа наша специјализирана емисија.

Гледачи: 76

Дата: 24-Септ-2018

Време траење: 00:25:38

Категории: ПЕТТИОТ АНГЕЛ

По Скопје, Куманово. Ресен и Битола ја впишуваме на картата градови, каде што сме снимиле љубовна приказна за оваа наша специјализирана емисија.
Скопјанецот Томи и битолчанката Сашка ја крунисуваат својата љубов со брак и едноставно велат - кога се сака се се може, дури и ако инвалидитетот им е прв придружник низ животот....