Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Доделени 20 нови стипендии за студирање на универзитетот „Шефилд“

Доделени се 20 нови стипендии за студирање на универзитетот „Шефилд“ во Солун. Досега над 200 луѓе од 12 генерации се стекнале со знаења на престижниот колеџ.

Гледачи: 84

Дата: 14-Септ-2018

Време траење: 00:02:11

Категории: МАКЕДОНИЈА

..
Александра Спировска
Доделени се 20 нови стипендии за студирање на универзитетот „Шефилд“ во Солун. Досега над 200 луѓе од 12 генерации се стекнале со знаења на престижниот колеџ. Според претседателот Иванов со вакви проекти споделуваме нова генерација млади кои нема да бидат оптоварени со предрасудите од минатото...