Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Отворен првиот КФЦ ресторан во Скопје

Почна да работи првиот КФЦ ресторан во Скопје. Инвестицијата е во вредност од 10 милиони евра и е предвидено да се отворат 400 нови работни места. На отворањето присуствуваше премиерот Заев...

Гледачи: 52

Дата: 14-Септ-2018

Време траење: 00:00:36

Категории: МАКЕДОНИЈА

Почна да работи првиот КФЦ ресторан во Скопје. Инвестицијата е во вредност од 10 милиони евра и е предвидено да се отворат 400 нови работни места. На отворањето присуствуваше премиерот Заев...