Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

НАТО интеграцијата отвора перспективи за Македонија

На четвртиот форум што го организира УСАИД преку проектот за граѓанско учество, во Битола се одржа панел дискусија на која учествуваа претставници на странските амбасади, на институциите, аналитичари и експерти кои преку отворена дебата со граѓаните ги анализираа придобивките од НАТО интеграцијата на Македонија.

Гледачи: 73

Дата: 14-Септ-2018

Време траење: 00:01:55

Категории: МАКЕДОНИЈА

Стевче Митревски
Рферендумот кој треба да се одржи на 30- ти септември е најважното што се случува во поновата историја на Македонија. Затоа, важно е граѓаните да бидат информирани и запознати кои се предизвиците и придобивките од НАТО интеграцијата.