Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Пристигнува „Флоренс“, во тек евакуација

Над 10 милиони жители во три сојузни држави се предупредени поради движењето на ураганот Флоренс

Гледачи: 13

Дата: 13-Септ-2018

Време траење: 00:01:33

Категории: СВЕТ

Над 10 милиони жители во три сојузни држави се предупредени поради движењето на ураганот Флоренс. Воведен е полициски час, но има жители кои одбиваат да бидат евакуирани .