Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Путин: Ги идентификувавме осомничените за труењето

Русија ги идентификуваше двајцата мажи, кои Велика Британија ги сомничи за труењето на поранешниот двоен агент Сергеј Скрипаљ и неговата ќерка Јулија во Солзбери.

Гледачи: 11

Дата: 12-Септ-2018

Време траење: 00:01:19

Категории: СВЕТ

Марина Ристова
Русија ги идентификуваше двајцата мажи, кои Велика Британија ги сомничи за труењето на поранешниот двоен агент Сергеј Скрипаљ и неговата ќерка Јулија во Солзбери. Рускиот претседател, Владимир Путин изјави дека станува збор за цивили и дека нема ништо инкриминирачко во врска со нив. Соопшти дека тие им се познати на руските власти, но оти не работеле за војската.