Животот е интересна сцена

Добрила Ивановска – Чабрик е една од доајените на Македонскиот Народен Театар.

Гледачи: 40

Дата: 5-Септ-2018

Време траење: 00:35:20

Категории: МАКЕДОНСКИ ВРЕДНОСТИ

Добрила Ивановска – Чабрик е една од доајените на Македонскиот Народен Театар. Таа во својата деведесет и прва година се присетува на почетоците во театарот, на најдрагите улоги, на својата музичка кариера... Особено позитивна и драга личност за секого кој ќе ја запознае.