Македонци во Канада

Мајкл Георгиев е Македонец роден во Канада. Неговата сопруга е од Скопје, а заедничкиот живот го продолжуваат во Канада.

Гледачи: 25

Дата: 5-Септ-2018

Време траење: 00:23:39

Категории: МАКЕДОНСКИ ВРЕДНОСТИ

Мајкл Георгиев е Македонец роден во Канада. Неговата сопруга е од Скопје, а заедничкиот живот го продолжуваат во Канада. Формираат среќно семејство со две деца, син и ќерка. За животот во Канада, за негувањето на мајчиниот јазик и корените.