Анализата потврди- во соините трошки и шницли има присуство на ГМО

Суперанализите, извршени во референтна европска лабораторија потврдија- соините трошки и шницли содржат генетски- модификувани организми

Гледачи: 35

Дата: 10-Авг-2018

Време траење: 00:02:48

Категории: МАКЕДОНИЈА

Фиљана Кока
Суперанализите, извршени во референтна европска лабораторија потврдија- соините трошки и шницли содржат генетски- модификувани организми. Ќе бидат уништени. Во време кога случајот е актуелен, јавниот сервис побара помош од науката. Баравме одговор за ефектите од ГМО врз здравјето на граѓаните...