Собирање податоци за веродостоен избирачки список

Стручната служба на Државната изборна комисија уверува дека континуирано се причистува избирачкиот список.

Гледачи: 31

Дата: 10-Авг-2018

Време траење: 00:02:06

Категории: МАКЕДОНИЈА

Игор Панов
Стручната служба на Државната изборна комисија уверува дека континуирано се причистува избирачкиот список. Ажурирањето треба да заврши до 7 септември. Првиот човек на ДИК, Оливер Деркоски ги повика граѓаните да си ги проверат податоците и да пријавуваат неправилности во подрачните канцеларии на комисијата...