На Љуботенски бачила оддадена почит за осумтемина загинати бранители

Македонија се сеќава, бранителите се дел од колективната меморија.

Гледачи: 31

Дата: 10-Авг-2018

Време траење: 00:01:58

Категории: МАКЕДОНИЈА

Анита Димитријевска
Македонија се сеќава, бранителите се дел од колективната меморија. На Љуботенски бачила оддадена почит за осумтемина загинати бранители, уште толку беа ранети пред 17 години во скопската месност...