Увид во избирачкиот список до 23-ти август

Почна увидот во избирачкиот список. Граѓаните со право на глас, ќе можат до 23-ти август да ги проверат податоците и да извршат корекција доколку е потребно.

Гледачи: 28

Дата: 9-Авг-2018

Време траење: 00:02:41

Категории: МАКЕДОНИЈА

Анита Димитријевска
Почна увидот во избирачкиот список. Граѓаните со право на глас, ќе можат до 23-ти август да ги проверат податоците и да извршат корекција доколку е потребно. Тоа може да го сторат во подрачните канцеларии на или по електронски пат...