ГРЕКО: Потребни се поодлучни мерки во борбата против корупцијата

Македонија не направила значителен напредок во борбата против корупцијата кај пратениците, судиите и обвинителите, заклучок на Групата држави против корупцијата- ГРЕКО.

Гледачи: 32

Дата: 9-Авг-2018

Време траење: 00:01:40

Категории: МАКЕДОНИЈА

Тони Гламчевски, дописник од Стразбур за МРТ
Македонија не направила значителен напредок во борбата против корупцијата кај пратениците, судиите и обвинителите, заклучок на Групата држави против корупцијата- ГРЕКО. Во извештајот објавен во Стразбур се повикува да се преземат поодлучни мерки...