Нов земјотрес во Ломбок, паника на улиците

Додека се пребројуваа жртвите, исчезнатите и повредените по разурнувачкиот земјотрес на Ломбок, островот повторно го стресе нов, од 6,2 рихтери.

Гледачи: 41

Дата: 9-Авг-2018

Време траење: 00:01:23

Категории: СВЕТ

Марина Ристова
Додека се пребројуваа жртвите, исчезнатите и повредените по разурнувачкиот земјотрес на Ломбок, островот повторно го стресе нов, од 6,2 рихтери. Индонезиските служби ја соопштија најновата бројка: 227 загинати и 1.400 повредени...