Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Партија реми

Претстава во режија на Виолета Џолева. Играат Маја Вељковиќ и Ѓокица Лукаревски.

Гледачи: 55

Дата: 31-Јули-2018

Време траење: 00:21:49

Категории: МАКЕДОНСКИ ВРЕДНОСТИ

Претстава во режија на Виолета Џолева. Играат Маја Вељковиќ и Ѓокица Лукаревски. Нова, интересна претстава на Драмски театар.