Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Има нешто од срце до срце

Емисија што ја истакнува општествената одговорност на поединецот кон друг поединец што страда во моментот. Емотивна нишка меѓу две млади дами.

Гледачи: 2919

Дата: 26-Јули-2018

Време траење: 00:25:30

Категории: ПЕТТИОТ АНГЕЛ

Емисија што ја истакнува општествената одговорност на поединецот кон друг поединец што страда во моментот. Емотивна нишка меѓу две млади дами. Едната, се школува за дизајнерка и ги претстави своите креации во родната Струмица, другата млада жена, настрадана во сообраќајна несреќа. Собраните пари од модната ревија и ги однесовме на Ирена во Бориево, како мала радост и помош за лекувањето во Москва...