Мултипла склероза

Уште едно навраќање на современото зло - автоимуното заболување што најчесто ги прави луѓето инвалидизирани и врзани за количка.

Гледачи: 2154

Дата: 18-Јули-2018

Време траење: 00:26:42

Категории: ПЕТТИОТ АНГЕЛ

Уште едно навраќање на современото зло - автоимуното заболување што најчесто ги прави луѓето инвалидизирани и врзани за количка. Но, во природата на човекот е да се бори и да бара решенија и во современата медицина, но и да истражува како сам да си помогне преку измени во начинот на исхрана...