Арсовски: Зошто се крие третиот осомничен?

ВМРО-ДПМНЕ бара одговори од министерството за внатрешни работи за третиот осомничен за нападот врз починатиот Никола Саздовски..

Гледачи: 37

Дата: 12-Јули-2018

Време траење: 00:00:33

Категории: МАКЕДОНИЈА

ВМРО-ДПМНЕ бара одговори од министерството за внатрешни работи за третиот осомничен за нападот врз починатиот Никола Саздовски.. Од партијата реагираат оти се уште нема издадено потерница..

 
Предлози