Седум и пол години затвор за дедото на Тамара

Седум и пол години затвор доби Љупчо Стојановски, дедото на малата Тамара која почина чекајќи операција на рбетот.

Гледачи: 77

Дата: 12-Јули-2018

Време траење: 00:00:29

Категории: МАКЕДОНИЈА

Седум и пол години затвор доби Љупчо Стојановски, дедото на малата Тамара која почина чекајќи операција на рбетот. Му се судеше за обид за убиство на поранешниот министер Никола Тодоров. Одбраната вели – пресудата е превисока и најави жалба.

 
Предлози