Ја поддржуваме декларацијата за НАТО

ВМРО-ДПМНЕ соопшти дека партијата ја поддржува декларацијата за влез на Република Македонија во НАТО, затоа што од интерес на земјава и на граѓаните е влезот во алијансата.

Гледачи: 35

Дата: 12-Јули-2018

Време траење: 00:00:25

Категории: МАКЕДОНИЈА

ВМРО-ДПМНЕ соопшти дека партијата ја поддржува декларацијата за влез на Република Македонија во НАТО, затоа што од интерес на земјава и на граѓаните е влезот во алијансата.

 
Предлози