Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

„Нема датум за ЕУ, ниту безусловна покана за НАТО“

Нема ниту датум за преговори со Европската Унија, ниту безуловна покана за НАТО, бидејќи владата е неспособна, изјави лидерот на ВМРО- ДПМНЕ, Христијан Мицкоски..

Гледачи: 36

Дата: 12-Јули-2018

Време траење: 00:00:41

Категории: МАКЕДОНИЈА

Нема ниту датум за преговори со Европската Унија, ниту безуловна покана за НАТО, бидејќи владата е неспособна, изјави лидерот на ВМРО- ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.. Тој преку видео-обраќање повика на протест.. Собирот ќе се одржи в недела во Кавадарци..

 
Предлози