Вести од светот

Владата на Чешка доби доверба во парламентот ...

Гледачи: 40

Дата: 12-Јули-2018

Време траење: 00:01:43

Категории: СВЕТ

Владата на Чешка доби доверба во парламентот ... САД се заканија со санкции на европски фирми кои инвестирале во руски гасовод....Загинати во поплавите и свлечиштата во Јапонија ... Италија предупреди дека нема да прима мигранти од Германија...