Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Македонската дипломатија крахираше

Македонија не станува членка на НАТО, Македонија нема датум за почеток на преговори со Европската Унија, реагираат од опозициската ВМРО-ДПМНЕ.

Гледачи: 13

Дата: 12-Јули-2018

Време траење: 00:00:36

Категории: МАКЕДОНИЈА

Македонија не станува членка на НАТО, Македонија нема датум за почеток на преговори со Европската Унија, реагираат од опозициската ВМРО-ДПМНЕ. Заев, Димитров и -екеринска остварија уште еден тежок пораз за Македонија ,смета ВМРО-ДПМНЕ.

 
Предлози