Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Покана за Македонија да стане 30. членка

Одлуката за поканата на Македонија за почеток на пристапните преговори, вчера ја соопшти генералниот секретар на алијансата, Јенс Столтенберг на прес-конференција по првата сесија на северноатлантскиот совет на самитот на НАТО.

Гледачи: 14

Дата: 12-Јули-2018

Време траење: 00:01:55

Категории: МАКЕДОНИЈА

Одлуката за поканата на Македонија за почеток на пристапните преговори, вчера ја соопшти генералниот секретар на алијансата, Јенс Столтенберг на прес-конференција по првата сесија на северноатлантскиот совет на самитот на НАТО.
Од Брисел известува Зоран Богатинов .

 
Предлози