Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Акција против нерегистрираните бизниси

Според ОЕЦД четвртина од македонската економија работи во сива зона.

Гледачи: 121

Дата: 11-Јули-2018

Време траење: 00:01:39

Категории: ЕКОНОМИЈА

Според ОЕЦД четвртина од македонската економија работи во сива зона. За споредба европски просек е меѓу 12 и 14 насто. УЈП најавува заедничка акција со сојузот на стопански комори во насока на регистрирање на сите бизниси.