Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Тригодишен договор за поддршка од ФАО

Со подршка на ФАО ќе се зголемува конкурентноста на земјоделскиот сектор, ќе се работи на оджливо управување со природните ресурси и справување со климатските прпмени..

Гледачи: 67

Дата: 11-Јули-2018

Време траење: 00:00:47

Категории: ЕКОНОМИЈА

Со подршка на ФАО ќе се зголемува конкурентноста на земјоделскиот сектор, ќе се работи на оджливо управување со природните ресурси и справување со климатските прпмени.. Потпишан трогодишниот договор- програмска рамка за подршка на македонскиот аграр.