Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Југохром нема да проработи без еколошки стандарди

Стечај со задржување на вработените и продолжување на работата на капацитетот – е можно решение за „Еурокомпозит“ .

Гледачи: 72

Дата: 11-Јули-2018

Време траење: 00:00:41

Категории: ЕКОНОМИЈА

Стечај со задржување на вработените и продолжување на работата на капацитетот – е можно решение за „Еурокомпозит“ . Приватизацијата е долг процес и ќе се примени само ако се најде сериозен инвеститор- велат од владата .. Вицепремиерто Анѓушев потврди, Југохром нема да проработи додека не ги задоволи еколошките стандарди со поставување на филтри.