Арсовски: Да се истражат сите криминални бизниси

,,Република Македонија го допре дното и на економски и на политички и на безбедносен план, обвини ВМРО- ДПМНЕ“.

Гледачи: 38

Дата: 11-Јули-2018

Време траење: 00:00:39

Категории: МАКЕДОНИЈА

,,Република Македонија го допре дното и на економски и на политички и на безбедносен план, обвини ВМРО- ДПМНЕ“. Според опозициската партија загрозена е безбедноста во главниот град , а криминалните вооружени пресметки се секојдневие во државата.
Наместо живот, Заев и криминалниот картел донесоа насилство, убиства, закани и уцени, десетици убиства сред бел ден повеќе од една година се неразјаснети, а институциите наместо да работат согласно законите, се ставаат во заштита на криминалот, се вели во соопштението на ВМРО- ДПМНЕ..