Заев: Верувам во успех на референдумот

Премиерот Заев е оптимист.

Гледачи: 23

Дата: 11-Јули-2018

Време траење: 00:00:40

Категории: МАКЕДОНИЈА

Премиерот Заев е оптимист.. Во интервју за британскиот јавен сервис, тој изјави дека верува во успех на референдумот за договорот за името со Грција..