Лажни хотелски интернет страници

Се повеќе граѓани стануваат жртви на лажни резервации. Наместо ветеното сместување туристите добиваат лажен договор и празна трансакциска сметка .

Гледачи: 49

Дата: 9-Јули-2018

Време траење: 00:02:46

Категории: ЕКОНОМИЈА

Се повеќе граѓани стануваат жртви на лажни резервации. Наместо ветеното сместување туристите добиваат лажен договор и празна трансакциска сметка . Од асоцијацијата за заштита на потрошувачи препорачуваат склучување исклучиво договор за туристичко патување во писмена форма.

 
Предлози