Поевтино производство за 30 насто

Досега турските компании во Македонија инвестирале милијарда и 800 милиони долари.

Гледачи: 51

Дата: 6-Јули-2018

Време траење: 00:00:47

Категории: ЕКОНОМИЈА

Досега турските компании во Македонија инвестирале милијарда и 800 милиони долари. Меѓу 11- те инвестиции годинава дури 5 се на турски компании. Македонско- турската комора смета дека производството во Македонија за овие компании е поевтино за најмалку 30 насто.

 
Предлози