Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Заев: Мотив да испорачаме резултати

Со утврдениот датум од Европската унија, кон крајот на јули почнува скриниг процесот, вели премиерот Заев во ексклузивно интервју за Македонската телевизија.

Гледачи: 164

Дата: 29-Јуни-2018

Време траење: 00:07:32

Категории: МАКЕДОНИЈА

Со премиерот Заев разговараше Катерина Топалова.
Со утврдениот датум од Европската унија, кон крајот на јули почнува скриниг процесот, вели премиерот Заев во ексклузивно интервју за Македонската телевизија. Очекува во јуни идната година отворање на поглавја. Референдумот за договорот со Грција, најверојатно кон крајот на септември.

 
Предлози