Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Ново издание на „Шекспир фестивалот“ – Битола

Од 23-30-јуни ќе се одржи шестото издание на ,,Битола Шекспир фестивалот“.

Гледачи: 120

Дата: 14-Јуни-2018

Време траење: 00:00:52

Категории: КУЛТУРА

Од 23-30-јуни ќе се одржи шестото издание на ,,Битола Шекспир фестивалот“. На осумте фестивалси вечеро ќе настапат 12 реномирани европски театарски куќи. Организаторите на фестивалот, членка на европската асоцијација на Шекспир фестивали велат, интересот за учеството бил огромен.

 
Предлози