Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Почнува фудбалскиот спектакл

Почнува 30-дневниот фудбалски спектакл во Русија, го отвораат домаќините со Саудиска Арабија.

Гледачи: 191

Дата: 14-Јуни-2018

Време траење: 00:02:12

Категории: МАКЕДОНИЈА

Почнува 30-дневниот фудбалски спектакл во Русија, го отвораат домаќините со Саудиска Арабија. Мечот, како и останатите до 15 јули единствено на програмите на Македонската Радиотелевизија. и граѓаните и гледачите нетрпеливи пред почетокот на мундијалот. Во 17 часот Русија ги одмерува силите со Саудиска Арабија.