Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Одговорност при работата на седниците

Размислувате ли што правите или не?

Гледачи: 99

Дата: 14-Јуни-2018

Време траење: 00:01:16

Категории: МАКЕДОНИЈА

Размислувате ли што правите или не? Ако не сакате да присуствувате, имате пратенички групи да дојдат вашите заменици, порача првиот пратеник Џафери револтиран од неприсуствувањето на пратениците од власта. ВМРО- ДПМНЕ најпрвин не се појави на седницата, потоа побараа заминување на нелегитимната власт, а СДСМ – конструктивност од опозицијата.