Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

„Да се зголемат откупните цени на сите производи“

Ниската финансиска моќ ги ограничува инвестициите , да се почитуваат законите за договорното производство , да се зголемат откупните цените ..

Гледачи: 948

Дата: 13-Јуни-2018

Време траење: 00:01:38

Категории: ЕКОНОМИЈА

Ниската финансиска моќ ги ограничува инвестициите , да се почитуваат законите за договорното производство , да се зголемат откупните цените .. Дефинирани мерки и подршка за заштита од климатските промени бараат земјоделците.. Велат - ако не се преземат, доведен е во прашање опстанокот на земјоделското производство ..