Мицкоски прес

Се колнеше во своите претци, татко и дедо, но на Македонија и донесе таканаречен договор за капитулација, рече лидерот на ВМРО- ДПМНЕ Мицкоски

Гледачи: 40

Дата: 13-Јуни-2018

Време траење: 00:02:19

Категории: МАКЕДОНИЈА

Се колнеше во своите претци, татко и дедо, но на Македонија и донесе таканаречен договор за капитулација, рече лидерот на ВМРО- ДПМНЕ Мицкоски, откако на јавноста и презентираше видео во кое првиот човек на владата вели дека нема да дозволи промена на уставот со цел промена на уставното име. за лидерот на опозициската партија секој став и изјава на Заев не вредат ништо, а неговото дејствување го нарече лага и измама. Според Мицкоски со драстичното менување на ставовите, Заев и направил непоправлива штета на нашата татковина, Република Македонија. .