Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Конте: Не прифаќаме лицемерни лекции од Франција

Италијанскиот премиер, Џузепе Конте изјави дека Италија нема да прифати „Лицемерни“ лекции од земјите кои на имиграцијата отсекогаш и го вртеле грбот, одговарајќи на критиките на Франција во врска со бродот „Аквариус“.

Гледачи: 61

Дата: 13-Јуни-2018

Време траење: 00:01:44

Категории: СВЕТ

Италијанскиот премиер, Џузепе Конте изјави дека Италија нема да прифати „Лицемерни“ лекции од земјите кои на имиграцијата отсекогаш и го вртеле грбот, одговарајќи на критиките на Франција во врска со бродот „Аквариус“.