Итна средба со претседателот и премиерот

Итна средба на Заев со Иванов, побара лидерот на ВМРО- ДПМНЕ Мицкоски. во денешната изјава опозицијата останува на ставот.

Гледачи: 74

Дата: 13-Јуни-2018

Време траење: 00:01:01

Категории: МАКЕДОНИЈА

Итна средба на Заев со Иванов, побара лидерот на ВМРО- ДПМНЕ Мицкоски. во денешната изјава опозицијата останува на ставот. Ова е капитулација за Македонија. Мицкоски ќе гласа против на референдумот. Побарана оставка од министерот за надворешни Димитров.