Мицкоски: Договорот е капитулација

Заев ја води државата во амбис, владата потпиша капитулација и го предаде името.

Гледачи: 47

Дата: 13-Јуни-2018

Време траење: 00:01:57

Категории: МАКЕДОНИЈА

Заев ја води државата во амбис, владата потпиша капитулација и го предаде името. Ова вчера по конференцијата на премиерот , го изјави лидерот на опозицијата Мицкоски и дополни, Заев се обидува шверцерски да го протне решението. Јас на референдумот ќе гласам против, рече лидерот на ВМРО- ДПМНЕ.