Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Италијански компании заинтересирани да инвестираат

Италијански компании се подготвени да и помогнат на Македонија во реализацијата на проектите во инфраструктурата.

Гледачи: 79

Дата: 12-Јуни-2018

Време траење: 00:02:01

Категории: ЕКОНОМИЈА

Италијански компании се подготвени да и помогнат на Македонија во реализацијата на проектите во инфраструктурата. На бизнис-форумот во Скопје, фирми од градежништво, животна средина и енергeтика на владата и понудија соработка. се очекува зголемување на економската соработка и на трговската размена меѓу двете земји.

 
Предлози