Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Парафискалните давачки се поголеми од даночните

Во повеќе компании парафискалните поголеми од даночните давачки.

Гледачи: 46

Дата: 11-Јуни-2018

Време траење: 00:00:39

Категории: ЕКОНОМИЈА

Во повеќе компании парафискалните поголеми од даночните давачки. Од Стопанската Комора на Македонија велат дека даночниот систем оставил неограничен простор да се воведуваат разни давачки кои тешко се контролираат, а министерството за финансии не може да има комплетна слика.

 
Предлози