Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Намален прагот за регистрација на земјоделците

Се намалува прагот на регистрација на земјоделците вршители на дејност од милион триста илјади и еден на милион и еден денар .

Гледачи: 54

Дата: 11-Јуни-2018

Време траење: 00:00:53

Категории: ЕКОНОМИЈА

Се намалува прагот на регистрација на земјоделците вршители на дејност од милион триста илјади и еден на милион и еден денар . Повратот ќе го врши управата за јавни приходи по утврдување на годишните приходи и пријавата . Услов е лицата да немаат даночен долг.

 
Предлози