Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Третата сезона на „Преспав“ ексклузивно на МТВ

Многу смеа, солзи, нови проблеми и доживувања во третата сезона на тв серијата Преспав.

Гледачи: 266

Дата: 7-Јуни-2018

Време траење: 00:02:31

Категории: КУЛТУРА

Многу смеа, солзи, нови проблеми и доживувања во третата сезона на тв серијата Преспав. Комичните ситуации на тројцата браќа Бузалевски и нивниот пансион во Преспа ќе се емитува на Македонската Телевизија. Раководството на МТВ, делегацијата на Европската Унија и продукцијата ОХО потпишаа меморнадум за соработка. Амбасадорот Жбогар задоволен што Преспав прераснал во една од најгледаните телевизиски серии во кој преовладува хуморот, но и европските вредности. Директорот на МРТ Цветковски очекува проектот да донесе нова свежина во програмата на националниот сервис.

 
Предлози