Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Во Скопје отворен музејот на илузии

Музејот на илузии, како една од најголемите светски атракции, пристигна и во Скопје.

Гледачи: 99

Дата: 6-Јуни-2018

Време траење: 00:01:50

Категории: КУЛТУРА

Музејот на илузии, како една од најголемите светски атракции, пристигна и во Скопје. Отворени портите за посетителите. има три ката, со необично, несекојдневно доживување, незаборавна авантура, забава за сите возрасти. Добра можност и поголем број на странски туристи во македонската метропола.

 
Предлози