Мал концерт

Да беше ова магична емисија, на учениците од ДИМИТАР ВЛАХОВ, ќе им отидовме со кошница парови фантастични очи.

Гледачи: 566

Дата: 4-Јуни-2018

Време траење: 00:20:41

Категории: ПЕТТИОТ АНГЕЛ

Да беше ова магична емисија, на учениците од ДИМИТАР ВЛАХОВ, ќе им отидовме со кошница парови фантастични очи.
Вака, отидовме да ги снимиме како свират и пејат, за да им дадеме крилја на патот кон ѕвезденото небо...